= =
20.03.2020

Gratis boost voor uw webshop

Gratis boost voor uw webshop zowel op radio als op TV

Om de online verkoop van retailers te boosten, slaan de nationale regies de handen in elkaar. DPG Media, Var, IP Belgium, RMB, SBS en Transfer willen jou helpen om je webshop extra te promoten zodat consumenten alsnog de weg naar je winkel vinden, zij het online.

 

Radio

We bieden GRATIS een ééngemaakte vijfsecondeboodschap aan (onder voorwaarden zie onder). Die boodschap hangt vast aan je radiospot en brengt je webshop onder de aandacht van de luisteraars. Die tag-on hoef je niet zelf toe te voegen aan je spot. Even je contactpersoon bij elke regie contacteren volstaat.
De aangeboden tag-on is een eengemaakte boodschap die consumenten aanzet tot online winkelen in je webshop en bestaat in verschillende versies, die afwisselend ingezet kunnen worden.

Beluister hier enkele voorbeelden van zo’n tag-on.

NL

 

FR

 

TV

We bieden de optie aan om GRATIS een overlay toe te voegen op het einde van een bestaande TV spot. De overlay geeft de mogelijkheid aan om (lokaal) online te shoppen.

VIA heeft daarvoor het productiehuis OPTIONMEDIA onder de arm genomen.
Uw eigen productiehuis dient de spot te bezorgen aan OPTIONMEDA en zij zullen de overlay toevoegen en vervolgens bezorgen aan de zenders via DMAT – zonder aanrekening van kosten.
Er dient een info formulier ingevuld te worden. Na het invullen van het formulier kan de spot verzonden worden via de Limecraft link van OPTIONMEDIA , ofwel met Wetransfer  naar deliveries@optionmedia.tv

Er zijn 2 versies beschikbaar in elke taal

 

Aanpak en voorwaarden

Tag-on of Overlay toevoegen aan je campagne?

Je contactpersoon bij DPG Media, VAR, IP Belgium, RMB, SBS en Transfer helpt je graag verder om je merk gratis in de verf te zetten als e-tailer.

Voorwaarden: